maanantai 6. kesäkuuta 2016

Muuttopäivä on täällä!

NYT SE TAPAHTUI! <3

Mä pääsin kotiin. Omaan ihanaan Kesäkaupunkikotiini Kallioon! Ja miten kaunista siellä olikaan.
Ja miten onnellinen voikin ihminen olla. Ja kiitollinen. Ja täynnä kaikenlaisia uusia tunteita, joille en osaa antaa edes nimiä.

Me tavattiin tänään 9:30 kämppäni edessä ja pääsin suoraan kameroiden eteen. Mun reaktio haluttiin tietysti saada talteen. Ja sehän oli taas jännää. En oo kyllä yhtään luonnollinen kameroiden edessä, mutta mitäpä toi haittaa. Kuvaajat ja koko Saton tiimi, sekä Pinja on niin ihania ihmisiä, että niiden kanssa on tosi rentoa jutustella. 

En olis yhtään malttanut lähteä asunnolta, mutta tiimi jatko vielä juttujen kuvaamista, ja mulla on pakko lähtee huomenna käymään kotona Kuusamossa niin pakko se oli. Ihanaa tosin sekin, siis Kuusamo ja oma perhe, mutta haluaisin vaan niin jo päästä tutkimaan Kalliota kunnolla. 

Ei enää tarvi kauaa odotella. 

Noh, mutta nyt! Tekin pääsette kurkkaamaan Kalliota.

Sain Pinjalta luvan käyttää hänen ottamiaan kuvia. Eli tämän mahtavan sisustuksen on siis luonut super-taitava ja kaunis Pinja Forsman. Huh, kyllä ne jotkut vaan osaa!

Pinjaa kuulemma jännitti mun reaktio, mutta voin sanoa, että oli vielä parempi mitä osasin edes odottaa. Niin kaunista, niin boheemia, niin raikasta ja selkeää. Palkkaan sut kuules tekee vielä munkin kämpästä vähän kauniimman joskus. Ei muuten malttais ikinä muuttaa tuolta pois, mutta onneksi sitä ei ees mietitä nyt.

Tästähän se matka vasta nääs alkaa! :)

Tulkaahan matkalle mukaan! Pääsette seurailemaan sitten Kallion elämää ihan kunnolla.

#katjakalliossa #annaelämänviedä #kiitollinen #voittaja <3


Keittiöö <3

Keittiöö lisää. Love it!

Keittiön yksityiskohtia.

Kylppärii.

Taivas.

Olkkaria.

Ihana sohva. Sneakpeak.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti