perjantai 22. heinäkuuta 2016

Tyttöjen aikaa...

Me päästiin kun päästiinkin vihdoin Lauran kanssa kahdestaan hengailee Kallioon.



Tosin Kallio hengailu jäi vähä puolitiehen kun juututtiin Helsingin keskustaan laulaa karaokea, mut ens kerralla me luvataan olla pelkästään Kalliossa.

Anna K olet tuhma :) <3

Ajettiin siis ke päivällä Helsinkiin ja jätettiin mun auto Siltavuorenrantaan, koska siellä on ilmainen 24H parkkipaikka ja käppäiltiin siitä sitten ensin Kluuviin ja sitten Forumiin ja siitä vielä Kamppiin vähän shoppailee. Eli kumpikin osti vaan oikeesti tarpeelliset, koska ollaan köyhiä :D

Sitten mentiin mun lempparipaikkaan Kampissa eli Sky Expressiin ja otettiin jättipizza litran stobella. Laura tilas itelleen viel karpalon ja siitähän se ajatus sitten lähti. Siis tolle karaokeillalle.







Meidän ruokavalio oli suht terveellinen ja sekös meitä aamulla Kalliossa nauratti. Ensin pizzaa, sitten yöllä mäkistä hampparit ja kävellen Kallioon (et muka olis OK syödä näin :D) ja siitä vielä sitten aamulla pizzat :D

Voi jösses sentään!

Koomailtiin sohvalla koko päivä ja mietittiin kuinka läskejä ja kamalia ollaan. Perus akat!



Noh, tässä me ollaan Lauran kaa juteltu ja mennään lenkille ennen saunavuoroa niin ei oo enää niin paha mieli tälläsestä ruokavaliosta. 

Oikeesti, oli super hauskaa! <3

Pian taas takaisin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti